Repartizarea candidatilor la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie 2017, Proba A se gaseste in fiserul alaturat. Examenul va avea loc in data de 6- 7 iunie 2017 dupa cum urmeaza: 1. Comisia 1 - sala 5 2. Comisia 2 - sala 6 Comisia de Bacalaureat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>