COLEGIUL NAȚIONAL ” AVRAM IANCU”, CÂMPENI , vă invită să participați la activitatea”NO MORE PLASTIC SHOW!”, în data de 20 octombrie 2022.
Această activitate este propusă în cadrul proiectului european ERASMUS + „Génération verte à toute vapeur”, nr de referință 2020-1-FR01-KA229-079955_5 și constă în realizarea unei parade de modă, cu ținute realizate din materiale reciclabile (saci menajeri, CD-uri, plastic, aluminiu, hârtie, carton etc.), având scopul de a sensibiliza comunitățile locale și elevii de pe valea Arieșului, cu privire la reducerea cantității deșeurilor din plastic și nu numai, din apele râului Arieș, dar și de promovare de bune practici de dezvoltare durabilă.
– Participanții, elevi și profesori, implicați în activitate, vor primi diplome de participare la activitate în proiect internațional ERASMUS
– La spectacol vor participa și profesori și elevi din școlile partenere în acest proiect, aflați în mobilitate, în România, în perioada 16-21 octombrie 2022: FRANȚA, AUSTRIA, SLOVENIA și PORTUGALIA.
– Pot participa preșcolari și elevi, de la 4-18 ani.
– Pentru participarea la activitate, se va încheia un parteneriat între școli, atașat acestui e-mail.
– Școlile participante vor avea, pe lângă costumele create, și un afiș cu numele școlii și titlul colecției; de asemenea, sunt rugate să completeze formularul Google Forms: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmUFLh7GDpQtNi-moW9sjqRsirNRxppsn5BnVftAZDOIaXKQ/viewform?usp=sf_link , până în data de 07 octombrie 2022, cu informațiile corespunzătoare, respectiv o scurtă descriere a colecției și a costumelor.
– Locația, cu adresa exactă, și ora, vor fi comunicate ulterior. (acest aspect se va stabili în funcție de condițiile meteo: parcul orașului Câmpeni, respectiv sala de sport)
Pentru informații suplimentare:
Prof. Mirela Popa: mirelamorar19@yahoo.com
Prof. Elena-Ioana Crișan: elena_danciu007@yahoo.com

Azi încep înscrierile pentru cea de-a 5-a ediţie a programului de burse „Elev la Liceu”, pentru elevii din zonele rurale care vor să meargă la liceu şi nu îşi permit.

Peste 80 de elevi din ediţiile anterioare ne-au făcut mândri de eforturile şi rezultatele obţinute, au arătat că se poate să obţii performanţe la cel mai înalt nivel.

Mulțumim primei generații de absolvenți ai programului de burse “Elev la Liceu” pentru toate trăirile și bucuriile simțite, și cu emoție anunțăm că o altă generație de elevi urmează să finalizeze cei 4 ani de liceu cu ajutorul programului de burse “Elev la Liceu”.

Începând de azi, așteptăm noii bursieri! Durata perioadei de înscrieri este 11 august – 18 august 2022.

Programul de burse „Elev la Liceu” este un proiect al Fundaţiei FAN Courier.

Mai multe detalii pe: http://fundatiafancourier.ro/elev-la-liceu/