Untitled document
Autentificare    

EXCURSIE SARMISEGETUSA REGIA - FESTIVALUL DACFEST - COSTESTI 2010

Sambata 25 septembrie 2010,colectivul de elevi al clasei a X-a Matematica Informatica, intensiv Informatica din cadrul Colegiului National "Avram Iancu" Cimpeni, a realizat o excursie la Cetatile dacice din Muntii Orastiei. S-au vizitat cetatile Sarmisegetusa Regia, Cetatuia Costesti si s-a asistat la o prezentare a costumelor militare antice ale dacilor si romanilor in cadrul Festivalului DacFest - Costesti 2010. profesori insotitori: - prof. Virgil Berindeie - prof. Elena Berindeie - prof. Fenesan Aurel O galerie foto va fi disponibila in curand!

Postat in 2010-09-26

VACANTA PLACUTA SI BAFTA LA BAC!!

Conducerea colegiului precum si colectivul cadrelor didactice ureaza tuturor elevilor Vacanta placuta iar absolventilor Bafta la Bacalaureat si numai succese!! Ne revedem la toamna cu forte proaspete si pregatiti de un nou an scolar!!

Postat in 2010-06-16

OLIMPICII NOSTRI

Cei trei elevi ai colegiului nostru, participanti la olimpiada nationala de informatica ONI2010 de la Constanta s-au remarcat prin rezultate bune si foarte bune. Elevii amintiti mai sus sunt: 1. Goia Amalia 2. Potiteu Mihail 3. Mitu Florin Precizam faptul ca Potinteu Mihail a obtinut medalia de bronz la aceasta competitie.

Postat in 2010-04-15

EXCURSIA DE LA DETUNATA

A fost o vreme frumoasa iar participantii s-au simtit foarte bine in mijlocul naturii. O galerie foto va fi disponibila in curand.

Postat in 2009-08-25

SITE NOU

Acesta este noul site colegiului si el va fi actualizat in permanenta cu date de interes general. Scoala va asteapta sa va intoarceti din vacanta!

Postat in 2009-08-25

1|2|3|4|5|6|»7«|
Copyrights Marc Paul si Potinteu Crinela. Coordonatori: prof. Berindeie Virgil si prof. Berindeie Elena