Untitled document        În data de 7 martie, elevii Colegiului National “Avram Iancu” au organizat prima editie a Balului Primaverii dorind astfel sa se formeze o traditie în întâmpinarea primaverii cu zâmbete si multa distractie. Evenimentul a fost îndelung asteptat de catre toti elevii, acesta fiind un motiv de recreere atât de necesar dupa îndelungatele lectii, ascultari si lucrari de control, cu atât mai mult cu cât nu s-a mai organizat acest tip de bal pâna acum.
        Ca întotdeauna cel mai greu este începutul, gasirea prezentatorilor, concurenti, juriu si mai ales producerea de momente umoristice care sa ridice sala în picioare, dar de aceste clipe care sa stârneasca râsete s-au ocupat cei de la clubul de teatru a colegiului, echipa CNAI’S STAGE, coordonata de doamna profesoara consilier educativ Bold Sanda.
        Ca de fiecare data balul a avut o tematica bine stabilita, aceasta fiind proba de bac la limba româna, perechiile trebuind sa reprezinte cele mai celebre cupluri din literatura. Concurentii nu s-au lasat îndelung asteptati, asadar cuplurile s-au format de îndata, acestea fiind:
  1. Hyperion si Fata de împarat interpretati de Narita Andrei (a XII-a FBE) si Mera Lavinia(a XI-a SNE);
  2. Zoe si Tipatescu interpretati de Bocsa Andreea si Mihon Bogdan (a XII-a FBE);
  3. Ion si Ana reprezentati de Balea Calin (a XI-a MIE) si Gligor Delia (a XI-a SNE);
  4. Allan si Maytrei interpretati de Marc Paul (a XI-a MII) si Narita Laura (a XI-a SNE);
  5. Mesterul Manole si Mira reprezentati de Bocsa Andrei(a XI-a FBE) si Petruta Andreea(a XI-a SNE).

       În aceasta prima editie a balului primaverii, membrii clubului de teatru CNAI.S STAGE au dorit sa surprinda audienta cu tip nou de moment umoristic. Asadar s-au costumat si au început sa printeze zâmbete pe chipurile privitorilor de cum au pasit în spatiul amenajat pentru desfasurarea spectacolului, prezentând un concurs fals a unor personaje din literatura.
       Toata activitatea din timpul spectacolului a fost moderata de cei doi prezentatori Furdui Razvan(a XI-a SNE) si Danciu Madalina(a XI-a MIE), care au supus concurentii la diferite probe, si Ancau Catalin (a XII-a FBE), moderatorul „concurentilor falsi”. Desfasurarea buna a evenimentului a fost datorata doamne profesoare coordonator educativ Bold Sanda.
       Aceasta prima editie a Balului Primaverii a fost organizat de elevii claselor a XI-a în parteneriat cu Consiliul Scolar al Elevilor,cu sprijinul conducerii scoli si a întregului corp profesoral.

Articol scris de Danciu Madalina - XI MIE

Copyrights © Marc Paul si Potinteu Crinela. Coordonatori: prof. Berindeie Virgil si prof. Berindeie Elena